Ons ijs

In onze ijssalon bieden we je het hele jaar door een ruim aanbod ijssoorten aan. Naast een groot aantal vaste ijssmaken gaan we ook mee met trends en seizoenen en worden ijssmaken hierop aangepast.

Het ijs is niet alleen per bol verkrijgbaar, maar kan ook worden meegenomen in halve liters en liters. Ook zijn er diverse mogelijkheden waarop wij je feestje of andere gelegenheid compleet kunnen maken. Bij verhuur & catering vindt u alle mogelijkheden!

In verband met het Corona virus hebben wij op dit moment geen zitplaatsen in en voor de winkel en verkopen wij ‘to go’.
Wij werken volgens richtlijnen van het RIVM.

Het allerlekkerste cadeau!

IJs is niet alleen lekker voor jezelf, maar ook erg leuk om te delen! Geef eens een ijsje cadeau; hiervoor hebben we diverse mogelijkheden:
– IJsmuntje €1,25 elk muntje is goed voor 1 bol ijs
– Knipkaart €6,25 voor 5 bollen ijs
– Knipkaart €12,50 voor 10 bollen ijs
– Knipkaart €17,00 voor 15 bollen ijs (je bespaart €1,75!)
– Knipkaart € 32,50 voor 30 bollen ijs (je bespaart €5,00!)
– Ook kan je een algemene cadeaubon krijgen, het bedrag bepaal je zelf. Deze cadeaubon is 2 jaar geldig en kan niet alleen op ijs, maar op alle producten in onze winkel worden gebruikt. Dus ook voor koffie en cadeau artikelen! Wil je een cadeaubon met een bedrag onder de €10 rekenen we €1 verpakkingskosten.

Allergieën & diëten

We hebben een wisselend assortiment aan smaken die weinig vetten bevatten en passen in een verantwoord dieet.  We hebben in de zomermaanden suikervrij ijs op voorraad. Vraag er naar en probeer het eens uit! Je zult zien dat de suikervrije smaken minstens net zo lekker zijn als onze andere smaken.

Ook met allergieën wordt natuurlijk rekening gehouden. De meest voorkomende allergische reacties worden gezien op; koemelk, kippenei, pinda, noten en fruit. Daarom wordt er zowel voor als achter de schermen bij ons veel aandacht besteed aan allergieën. In de productie wordt er schoon en via een bepaalde volgorde gewerkt zodat eventuele sporen zoveel mogelijk worden uitgesloten. Op de naamkaartjes in de vitrine wordt met pictogrammen aangegeven welke allergenen aanwezig zijn. Indien gewenst scheppen wij met een schone ijslepel en kan er ook aan een ‘schone’ kant van de ijsbak een bol worden geschept, zodat er op geen enkele manier besmetting kan plaatsvinden.
In de winkel kun je ons ook vragen stellen over de producten en allergenen.